Szállítás és fizetés

Az Ipanema-online az alábbi szállítási feltételekkel vállalja a Webshopjában megrendelt termékek kiszállítását:

A rendelés leadását követően Ön visszaigazolást kap e-mailben a megrendelt termékekről, a Regisztráció során megadott e-mail címére.

A megrendelt termékek kifizetése történhet bankkártyával, banki átutalással, vagy utánvéttel. 

A termékek átvétele kérhető házhoz szállítással vagy átvehetők üzleteinkben.

A rendelés visszaigazolása legkésőbb a megrendelést követő munkanapon történik meg. Az áru kiszállítása a visszaigazolást követő 2-15 munkanapon belül, munkaidőben történik.

A szállítás várható időpontjáról a Vásárlót minden esetben e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk, a kiszállítás előtti munkanapon.

A kiszállításban alvállalkozót vonunk be a teljesítésbe. A futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül, hétköznap 8-17 óra között szállítják ki a csomagot, sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek, és a következő nap újból megkísérlik a kiszállítást.

Kétszeri sikertelen kísérlet esetén a megrendelt árut visszaszállítják az Ipanema-online raktárába.

Házhoz szállítás esetén a szállítási költség minden esetben 1500 Ft, de 15 000 Ft feletti rendelés esetén 1500 Ft fuvardíj engeményt adunk. Vagyis 15 000 Ft felett a szállítás díjmentes.

Amennyiben a termék nem megfelelő, úgy a visszaküldés költsége a vevőt terheli. Csere esetén az újbóli postázási díj értékhatártól függetlenül minden esetben 1500 Ft.

Ha a megrendelt termékeket valamilyen oknál fogva az Ipanema-online nem tudja szállítani, úgy a Vevőt e-mailben vagy telefonon értesítjük. Bankkártyás fizetés esetén haladéktalanul gondoskodunk a vásárlás értékének visszautalásáról.

Amennyiben a termék mérete nem megfelelő vagy egyéb okból a Vevő eláll a vásárlástól, úgy a vásárlás értékét – csökkentve a fuvardíjjal – a termék visszaküldését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk a Vevő által megadott bankszámlaszámra.

A terméket minden esetben csak az alábbi címre lehet visszaküldeni:
Ipanema Praia Kft. – 1055 Budapest, Szent István krt. 15.