Szállítás és fizetés

Az Ipanema-online az alábbi szállítási feltételekkel vállalja a Webshopjában megrendelt termékek kiszállítását:

A rendelés leadását követően Ön visszaigazolást kap e-mailben a megrendelt termékekről, a Regisztráció során megadott e-mail címére.

A megrendelt termékek kifizetése történhet bankkártyával, banki átutalással, vagy utánvéttel. 

A termékek átvétele kérhető házhoz szállítással vagy átvehetők üzleteinkben.

A rendelés visszaigazolása legkésőbb a megrendelést követő munkanapon történik meg. Az áru kiszállítása a visszaigazolást követő 2-15 munkanapon belül, munkaidőben történik.

A szállítás várható időpontjáról a Vásárlót minden esetben e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk, a kiszállítás előtti munkanapon.

A rendelésről készült számlát emailben küldjük meg.

A kiszállításban alvállalkozót vonunk be a teljesítésbe (GLS). A futárszolgálat a csomag érkezéséről emailben értesítést küld egy három órás kiszállítási időablak megjelőléssel. Ez az email tartalmazza a futár telefonszámát is. Így amennyiben nem tudja átvenni a csomagot, kérjük egyeztessen a futárral! Sikertelen kézbesítés esetén a futárok telefonon egyeztetnek, és a következő nap újból megkísérlik a kiszállítást.

Kétszeri sikertelen kísérlet esetén a megrendelt árut visszaszállítják az Ipanema-online raktárába.

Házhoz szállítás esetén a szállítási költség minden esetben 1800 Ft, de 18 000 Ft feletti rendelés esetén 1800 Ft fuvardíj engeményt adunk. Vagyis 18 000 Ft felett a szállítás díjmentes.

Amennyiben a termék nem megfelelő, úgy a visszaküldés költsége a vevőt terheli. Csere esetén az újbóli postázási díj értékhatártól függetlenül minden esetben 1800 Ft.

Ha a megrendelt termékeket valamilyen oknál fogva az Ipanema-online nem tudja szállítani, úgy a Vevőt e-mailben vagy telefonon értesítjük. Bankkártyás fizetés esetén haladéktalanul gondoskodunk a vásárlás értékének visszautalásáról.

Amennyiben a termék mérete nem megfelelő vagy egyéb okból a Vevő eláll a vásárlástól, úgy a vásárlás értékét, a termék visszaküldését követő 15 munkanapon belül visszautaljuk a Vevő által megadott bankszámlaszámra.

A terméket minden esetben csak az alábbi címre lehet visszaküldeni:


Ipanema Praia Kft.

1055 Budapest, Szent István krt. 15. (fehérnemű üzlet - utcáról nyílik)

+36 70 510 92 96

 

Kérjük a csomagra minden adatot írjon rá, ellenkező esetben előfordulhat, hogy a csomagot nem kapjuk meg és vissza viszik a feladónak!